24.03.2008

Mer miljøtrening

Nå har miljøtreningen begynt for alvor. Hun har vært ute og gått i bånd, noe som forøvrig gikk over all forventning! Hun setter seg ned og klør seg rett som det er, men det er vel bare til hun blir vant til halsbåndet. Ellers så forsøkte hun å protestere da hun kjente at hun ikke kom noen vei da båndet stoppet henne, men hun lærte fort at det bare var å gå i motsatt retning, så kom hun videre likevel :-) Nå går hun som hun aldri har gjort annet! Desverre tråkket hun over foten sin forledendag, så vi må ta det med ro i noen dager, men jeg håper og tror at det ikke får noen store innvirkninger på båndtreningen. Hun halter ikke lenger nå, så det har gått fort framover.

Vi har vært ute og hilst på hunder og på mennesker, og hun er såå glad når hun treffer både folk og dyr! Den lille halen går som en propell når noen vil hilse på henne. Selv de store hundene blir hun glad for å få snuse på! Hun er iallefall ikke redd, og jeg håper at vi klarer å gi henne mange gode erfaringer med både folk og dyr innen hun kommer i den alderen at "ting" begynner å bli skremmende for henne!

I påska var vi på tur i Misvær. Ungdommene skulle oppholde seg i alpinanlegget, og mor skulle bare kose seg i lag med de ovenfor nevnte, samt at litt av baktanken også var å miljøtrene Lady. Vi overnattet på Vestvatn villmarksenter, i finsk kåte, på reinskinn, og vi laget mat over bålet inne i kåta. Lille Lady fant seg fort til rette blant soverposer og reinskin, fremmende hunder og masse folk! Ute i bakken var det litt kaldt, men godt inntullet i reinskinn sovnet hun faktisk mens vi ventet på ungdommene, som koste seg på snowboard i finværet!

2 kommentarer:

Jojo sa...

Naaaww vad söt!
Min Wilmer har sovit i tält hela midsommar för första gången. Det gillade han mer och mer för varje dag.

Måste säga att er banner bild är riktigt fint foto!

/Jojo och Wilmer

Jeanette sa...

åå så söt man kan vara ,jättefin
kramis