20.01.2008

Det går framover

For ordens skyld får jeg opplyse om at denne bloggen i hovedsak blir ført i pennen av Elin. Frank-Eilert er egentlig ikke så overveldet over dette hundelivet, iallefall ikke sånn at han skriver blogg om det...

Nå er Keylas valper blitt fjorten dager, og Arjas er ei uke gamle! Pluss to dager. De er jo født på en fredag, og i dag er det søndag. Valpene til Keyla har nå fått øyne, og er jo sååå søte - men bare vent til om 1-2 uker - DA er de søte, da!

Det blir veldig spennende å følge med utviklingen av valpene. Jeg har litt følelser for dene ene av dem, men inntil videre er det hemmelig hvem det er.... ;-) I Keyla sitt kull er det to tisper som er aktuell, Vilja og Gulli (ja, de fikk navn med det samme de var født). Vilja var førstefødt, og ei viljesterk lita tøtte. Hun pep og skrek, og visste nøyaktig hva hun ville, der hun kravlet seg inn mot mammaens varme kropp og mat! Derav navnet. Gulli kom som nummer fire. Gylden i pelsen helt fra starten. Hun var nesten som en liten gullbarre, der hun lå - så, da måtte hun jo selvfølgelig hete Gulli. Klart det :-)! Så får vi se hvilket navn de nye eierne gir dem, da. Dersom én av dem havner hos oss, så kommer den valpen til å beholde navnet sitt. Jeg er jo så involvert i de valpene nå, at det blir merkelig å skifte navn.

I Arja sitt kull er det også to tisper. De har ikke fått noe ordentlig navn enda, selv om Kathrin har sin benevnelse på dem for å skille dem fra hverandre. De er litt større en Keyla sine valper, alderen tatt i betraktning, men det trenger ikke å ha noe å si for den endelige størrelsen, har jeg forstått. Så det blir spennende å se hvordan de blir! Vi skal forresten innover å besøke dem nå i ettermiddag. Det blir første gang Frank-Eilert ser dem. Må innrømme at jeg er litt spent på hva han synes :-).

Ingen kommentarer: