08.01.2008

Ny valp født!

Endelig! Fem små valper er født - og én av dem skal bli vår! De to guttene våre skal få ei lita søster! Den 4.1.08 kom 3 små jenter og to gutter til verden på kennel Kathimer, hos Kathrin og Knut Inge Johansen: http://kathimer.net/ Hvem av jentene som blir vår er ikke bestemt ennå - det får vi se på etter hvert som de vokser til.

Vi er Elin og Frank-Eilert Hansen, og ungdommen Aina og Jørgen Edvinsen. Aina går nå på folkehøgskole i Surnadal, mens Jørgen strever seg videre på 2. året ved Bodø videregeående skole.

Elin fikk sin første sheltie da hun var 7 år gammel. Zenta kom fra en kennel i Stavanger. Hun var altfor stor, hadde ståører og aristokratnese, men hun var verden herligste hund, selvfølgelig! Siden har det vært flere hunder i Elins eie. Ei pointertispe og to siberian huskies, før den første sheltiegutten, North Sheltie´s Son O´Nick, "Ricoh", kom i hus i desember 2000. Fire år senere fikk han selskap av Rajos Leo the King, "Leo". Og, vel 7 år etter vår første felles sheltie er altså jenta på tur! Vi gleder oss veldig masse!

Takk til Kathrin for alt du har gitt meg ved å få være med på de to siste fødslene til Keyla! Jeg føler meg utrolig heldig og priviligert, som får anledning til å lære så mye før jeg selv skal sette i gang!

Ingen kommentarer: