14.08.2010

Saltenutstillingen 2010

Jeg er ikke akkurat flink til å oppdatere bloggen, det går altfor lang tid mellom hver gang jeg skriver. Men når jeg tenker meg om, så er det egentlig ikke så mye nytt å skrive om heller. Vanlige hverdagslige hendelser er kanskje ikke så interessant å lese om?

Vi har nå bestemt oss for å slutte å reise rundt på utstillinger med Lady. Vi har innsett at hun aldri kommer til å oppnå store resultater med den skjeve foten, og da orker vi ikke å bruke masse penger på utstillinger. Men vi synes fortsatt at det er morsomt med utstillinger, så vi gir ikke helt opp. Vi skal vise henne på de utstillingene som arrangeres her i omegnen, men that´s it.

Den siste utstillingen hennes var her i Bodø i juni. Da var det dobbelutstilling. Vi har desverre ingen bilder derfra, men resultatene er som følger:

19.6.2010. Dommer: Kresten Scheel
2 1/2 år gammel tispe. Feminin, bra størrelse. Kunne ønske hodet litt lengre. Litt flatere i skalle. Velbårne ører. Utmerket halslengde. Overlinje ønskes strammere. Velvinklet bak. Utmerket pels. Står litt utovervendt, spesielt venstre (har veterinærattest). Utmerket skrittlengde sett fra siden. Litt trang sett bakfra. Godt temperament. 2. kval. (blått)

20.6.2010. Dommer: Gunnar Jensen
Meget god type. Flott skalle og snuteparti. Godt utfylte kinn. Fine plan(?). Korrekt bitt. Velplasserte ører. Fin topline. Bra vinklet bak og framme. Beveger seg bra fra siden og bakfra. Aning hemmet av gammel skade i front. Flott pels og farge. 1. kval. og 4. plass i konk.kl.

Ganske forskjellig bedømming de to dagene, altså, men vi er fornøyd med at hun ble 4. best i åpen klasse den andre dagen.

Ingen kommentarer: