27.02.2010

Utstilling Gullvåg camping 30.8.2009

Lady fikk sin første røyteperiode rett før utstillingen i Trøndelag, typisk nok. Jeg var veldig i tvil om jeg skulle orke å reise så langt på utstilling med en avrøytet hund, men jeg fant ut at det å treffe folk og bli kjent med miljøet jo er en del av det å reise på utstilling. Så jeg ga blaffen i resultater, og så drog jeg av gårde. Det var dobbelutstilling. Trondheim hundefestival arrangerte utstilling på Støren lørdag, 29.8., men jeg har desverre ingen bilder derfra. Reidun Monsholm tok dette bildet på Gullvåg dagen etter:


Dommer Peter Healey: Good head patterns. Good stop. Good ear carrige giving sweet expression. Straight legs with mat feet. Good reach of nech. Good front an rear angulation. Moved well. Nice shape and size. 1. kval. (rødt).

20.02.2010

Spesialutstilling i Saltstraumen 11.7.09.

For første gang fikk vi arrangere sheltiespesial i Bodø. Campingplassen i Saltstraumen ble åstedet for den store begivenheten, og det ble jammen en uforglemmelig dag! Det startet på fredagskvelden. De som ville fikk bli med Knut-Inge ut med båt og fiskeutstyr i Saltstraumen. Jeg var ikke med selv, men jeg hørte rykter om at det var noen fornøyde damer som fikk koke rykende fersk fisk på bålpanna etterpå. Og da utstillingsdagen opprant med strålende sol og 20 grader, lot ikke resultatene for sheltiene i Bodø vente på seg. Kennel Kathimer, ved Kathrin og Knut Inge Johansen, stakk av med BIR valp, 1BTK/BIM, 2BTK og cert til Konny, Kathimer´s Coco Chanel.

Lady ble plassert som nummer fire i konkurranseklassen, så det skal jeg være fornøyd med:




Dommer Mary Bathurst:
Nice size, enough bone, good topline, good reach of neck. Nice head, just needs to fill in foreface. Sweet eyes, good ears. Sweet expression. Moves well.